Zvočna in toplotna izolacija STP AEROFLEX 6 mm

Zvočna in toplotna izolacija STP AEROFLEX 6 mm
Zvočna in toplotna izolacija STP AEROFLEX 6 mm
Zvočna in toplotna izolacija STP AEROFLEX 6 mm
Zvočna in toplotna izolacija STP AEROFLEX 6 mm
Kontakt:
  • Fleksibilna samolepilna zvočna in toplotna izolacija
  • Področja uporabe: vrata, tla, strop, požarna stena, koloteki, prtljažni prostor
  • Debelina materiala: 6 mm
  • Dimenzija izolacijske plošče: 50 × 37,5 cm
  • Cena velja za 1 kos (zadostuje za pokritje površine velikosti cca. 0,187 m2)
Spletna cena:9,00 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Izolacijski material STP AEROFLEX 6 

Dobra izolacija je izjemno pomemben faktor pri ustvarjanju čim boljšega zvočnega doživetja v vašem avtomobilu. Dobro izoliran avtomobil pripomore k izjemnemu izboljšanju zvoka ob uporabi enakih komponent in hkrati odstrani nadležne tresljaje pločevine in plastike, ki so pri močnejših sistemih v slabo izoleranih avtomobilih prej pravilo kot izjema. Poznamo več vrst izolacij, ki se ločijo po svoji funkciji in področjih uporabe.

avto izolacija

 

STP (Standartplast) blagovna znamka ima že več kot 20-letno tradicijo izdelave izolacijskih materialov premium kvalitete za uporabo na različnih področjih. Primarno se STP materiali uporabljajo v avtomobilski industirji. Podjetje STP dobavlja materiale za zvočno izolacijo v Volkswagen, Ford Sollers, Nissan, Treves, Faurecia, Magna, Gaz, AutoVaz, UAZ in druge avtomobilske obrate. Imajo tudi ima lastni znanstveni laboratorij z bogatimi izkušnjami v vibroakustičnih raziskavah in razvoju.

Izolacijski material STP AEROFLEX 6 je zvočno in toplotno izolativni material višjega razreda, narejen s posebno formulacijo akustičnega materiala debeline 10 mm in samolepilno podlago (ne potrebuje dodatnega nanosa lepila). Za največjo učinkovitost se uporablja v kombinaciji z proti-vibracijskimi materiali STP. STP AEROFLEX 6 je lahka fleksibilna poliuretanska pena z visoko gostoto,ki učinkovito reducira zvoke nižjih frekvenczvok pnevmatikizpuha ipd. Odporna je na temperature do 100 ° C.

Nanašanje izolacije STP AEROFLEX 6

Nanos izolacije STP AEROFLEX 6 je zaradi izjemne samolepilne podlage enostaven, zaradi svoje fleksibilnosti pa ga lahko enostavno tudi režemo in prilagajamo oblike. Ima dobro sposobnost prilagajanja obliki ter tako lepo zapolni prazen prostor med plastičnimi deli in tako izniči nadležne zvoke.

Dimenzija posameznih plošč: 50 × 37,5 cm.

Več informacij: STP AEROFLEX 6

Tehnični podatki

Debelina
6 mm
Dimenzije (mm)
500 × 375
Model
STP AEROFLEX 6
Pakiranje
1 Kos
Področje uporabe
Vrata, Tla, Koloteki, Prtljažni prostor, Streha
Samolepilna
Da
Znamka
STP