Izolacija STP BlackTon 4 mm

Izolacija STP BlackTon 4 mm
Izolacija STP BlackTon 4 mm
Izolacija STP BlackTon 4 mm
Izolacija STP BlackTon 4 mm
Izolacija STP BlackTon 4 mm
Izolacija STP BlackTon 4 mm
Izolacija STP BlackTon 4 mm
Kontakt:
  • Fleksibilna samolepilna zvočna izolacija
  • Material: Reciklirana viskoelastična poliuretanska pena
  • Zaprta celiča struktura (ne vpija vode)
  • Področja uporabe: tla kabine, dno prtljažnika
  • Debelina materiala: 4 mm
  • Gostota materiala: 200 kg / m³
  • Dimenzija izolacijske plošče: 100 × 75 cm
  • Cena velja za 1 kos (zadostuje za pokritje
    površine velikosti cca. 0,75 m2)
Spletna cena:18,00 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Izolacijski material STP BlackTon 4 mm

Dobra izolacija je izjemno pomemben faktor pri ustvarjanju čim boljšega zvočnega doživetja v vašem avtomobilu. Dobro izoliran avtomobil pripomore k izjemnemu izboljšanju zvoka ob uporabi enakih komponent in hkrati odstrani nadležne tresljaje pločevine in plastike, ki so pri močnejših sistemih v slabo izoleranih avtomobilih prej pravilo kot izjema. Poznamo več vrst izolacij, ki se ločijo po svoji funkciji in področjih uporabe.

avto izolacija

STP (Standartplast) blagovna znamka ima že več kot 20-letno tradicijo izdelave izolacijskih materialov premium kvalitete za uporabo na različnih področjih. Primarno se STP materiali uporabljajo v avtomobilski industirji. Podjetje STP dobavlja materiale za zvočno izolacijo v Volkswagen, Ford Sollers, Nissan, Treves, Faurecia, Magna, Gaz, AutoVaz, UAZ in druge avtomobilske obrate. Imajo tudi ima lastni znanstveni laboratorij z bogatimi izkušnjami v vibroakustičnih raziskavah in razvoju.

Izolacijski material STP BlackTon 4 je nov zvočno izolativni material višjega razreda, narejen s posebno formulacijo akustičnega materiala debeline 4 mm in samolepilno podlago (ne potrebuje dodatnega nanosa lepila). Za največjo učinkovitost se uporablja v kombinaciji z proti-vibracijskimi materiali STP. STP BlackTon je lahka, zaprto-celična, fleksibilna visokoučinkovita“High Density” poliuretanska pena z visoko gostoto, narejena za optimalno absorbcijo zvoka v širokem frekvenčnem spektru, ki ne vpija vode

Nanašanje izolacije STP BlackTon 4

Nanos izolacije STP BlackTon 4 je zaradi izjemne samolepilne podlage enostaven, zaradi svoje fleksibilnosti pa ga lahko enostavno tudi režemo in prilagajamo oblike. Material se lepo prilagajanja obliki in zelo dobro služi kot druga plast izolacije (nad bitumenskimi proti-vibracijskimi materiali) na tleh potniške kabine ali po dnu prtljažnega prostora.

Dimenzija posameznih plošč: 100 × 75 cm.

Tehnični podatki

Debelina
4 mm
Dimenzije (mm)
1000 × 750
Model
STP BlackTon 4
Pakiranje
1 Kos
Področje uporabe
Tla, Prtljažni prostor
Samolepilna
Da
Znamka
STP