Montaža avtoakustike

Kako dobiti kar najboljšo možno kvaliteto zvoka iz tvojega novega audio sistema?

Avtomobil je zaradi svoje specifične oblike in uporabe materialov na žalost izjemno slabo okolje za kvalitetno predvajanje glasbe, saj je notranjost zgrajena iz različnih materialov, ki negativno vplivajo na kvaliteto zvoka.

Avtomobilska stekla odbijajo visoke frekvence, sedeži in armatura jih spreminjajo. Posebno težavo predstavlja tudi oblazinjenje tal in tapete, ki vpijajo srednje tone ter sama tovarniška pozicija zvočnikov, saj jih proizvajalci avtomobilov pogosto ne postavijo na mesta, kjer bi lahko dosegli najboljši zvok.

Akustika v avtomobilu

Nakup novega audio sistema odpravi nekatere izmed teh težav z uporabo boljših materialov, oblik in tehnologij, a v končni fazi je kvaliteta zvoka prav toliko odvisna od pravilne montaže in nastavitve sistema kot od izbire profesionalnih audio komponent.

Kako do profesionalne montaže?

Če potrebuješ pomoč pri montaži svojega novega audio sistema nas lahko dosežeš preko kontaktnega obrazca, direktno na naslov info@orangeaudio.si in se dogovoriš za termin, ki ti najbolj ustreza.


Rezerviraj svoj termin

V Orange Audio lahko za vse to poskrbimo namesto tebe

Ker je vsak poseg v elektroniko avtomobila lahko izjemno zamudno opravilo, idealna nastavitev audio sistema pa odvisna od oblike avtomobila in uporabljenih komponent ti nudimo profesionalno montažo celotnih audio/video sistemov, MP3 vmesnikov, Bluetooth vmesnikov, izdelavo škatle za nizkotonce, izdelavo dvojnega dna prtljažnih prostorov in vse vrste po meri narejenih izdelkov iz poliestra kot so panelni sistemi, stebrički in poliestrska ohišja za nizkotonce.