Izolacija STP Qattara 6 mm

Izolacija STP Qattara 6 mm
Izolacija STP Qattara 6 mm
Izolacija STP Qattara 6 mm
Kontakt:
  • Fleksibilna večplastna izolacija
  • Področja uporabe: tla
  • Debelina materiala: 6 mm
  • Dimenzija izolacijske plošče: 36,5 cm × 47 cm
  • Cena velja za 1 kos (zadostuje za pokritje površine velikosti cca. 0,172 m2)
Spletna cena:12,00 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Izolacijski material STP Qattara

Dobra izolacija je izjemno pomemben faktor pri ustvarjanju čim boljšega zvočnega doživetja v vašem avtomobilu. Dobro izoliran avtomobil pripomore k izjemnemu izboljšanju zvoka ob uporabi enakih komponent in hkrati odstrani nadležne tresljaje pločevine in plastike, ki so pri močnejših sistemih v slabo izoleranih avtomobilih prej pravilo kot izjema. Poznamo več vrst izolacij, ki se ločijo po svoji funkciji in področjih uporabe.

avto izolacija

 

STP (Standartplast) blagovna znamka ima že več kot 20-letno tradicijo izdelave izolacijskih materialov premium kvalitete za uporabo na različnih področjih. Primarno se STP materiali uporabljajo v avtomobilski industirji. Podjetje STP dobavlja materiale za zvočno izolacijo v Volkswagen, Ford Sollers, Nissan, Treves, Faurecia, Magna, Gaz, AutoVaz, UAZ in druge avtomobilske obrate. Imajo tudi ima lastni znanstveni laboratorij z bogatimi izkušnjami v vibroakustičnih raziskavah in razvoju.

Nanašanje izolacije STP Qattara

Nanos izolacije STP Qattara je zaradi izjemne samolepilne podlage enostaven, zaradi svoje fleksibilnosti pa ga lahko enostavno tudi režemo in prilagajamo oblike. Material ima večplastno sestavo. Prva plast je lepljiva polimerna plast (1 mm), osnovna plast ekspandiran polipropilen (3 mm), nad njim plast butila (2 mm) ter vrhnja plast mehke tkanine. Optimalen učinek z materialom STP je dosežen, ko je prekrito vsaj 75% površine. Material je najbolj primeren za izolacijo tal vozila. STP Quattara združuje funkciji absorbcije zvoka in zvočne izolacije. Debelina STP materiala je 6 mm. Temperaturno območje uporabe materiala je -30 do +80 °C.

Dimenzija posameznih plošč: 36,5 × 47 cm.

Tehnični podatki

Debelina
6 mm
Dimenzije (mm)
365 × 470
Model
STP Qattara
Pakiranje
1 Kos
Področje uporabe
Tla
Samolepilna
Da
Znamka
STP