Zvočna in toplotna izolacija CTK Elastic F10 mm

Zvočna in toplotna izolacija CTK Elastic F10 mm
Kontakt:
  • Fleksibilna zvočna toplotna izolacija
  • Področja uporabe: pokrov motorja, streha
  • Odporna na vlago, bakterije, plesen
  • Prijazna okolju, hipoalergena
  • Debelina materiala: 10 mm
  • Dimenzija izolacijske plošče: 50 × 40 cm
  • Cena velja za 1 kos (zadostuje za pokritje
    površine velikosti cca. 0,2 m2)
Spletna cena:10,00 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Izolacijski material CTK Elastic F10

Dobra izolacija je izjemno pomemben faktor pri ustvarjanju čim boljšega zvočnega doživetja v vašem avtomobilu. Dobro izoliran avtomobil pripomore k izjemnemu izboljšanju zvoka ob uporabi enakih komponent in hkrati odstrani nadležne tresljaje pločevine in plastike, ki so pri močnejših sistemih v slabo izoleranih avtomobilih prej pravilo kot izjema. Poznamo več vrst izolacij, ki se ločijo po svoji funkciji in področjih uporabe.

avto izolacija

Izolacijski material CTK Elastic je izdelan iz gibljive sintetične gume, poln drobnih zaprtih celic zraka, ki skrbijo za odlično temperaturno izolacijo ter hkrati izolacijo zunanjega hrupa in samolepilno podlago (ne potrebuje dodatnega nanosa lepila). Za največjo učinkovitost se uporablja v kombinaciji z proti-vibracijskimi materiali CTK. CTK Elastic F10 izolacijski material je odporen negativne vplive vlage, bakterij in plesni ter je okolju prijazen in hipoalergen. Prednost izolacije je zgornja plast aluminijaste folije, ki materialu daje odbojne lastnosti in s tem povečuje učinek toplotne in zvočne izolacije.

Nanašanje izolacije CTK Elastic

Nanos izolacije CTK Elastic je zaradi izjemne samolepilne podlage enostaven, zaradi svoje fleksibilnosti pa ga lahko enostavno tudi režemo in prilagajamo oblike. Izdelan je iz podobnega materiala kot spominska pena v vzglavnikih, zato izjemno lepo drži obliko in ima dobro sposobnost prilagajanja obliki.

Predvsem je praktičen za toplotno izolacijo npr. avtodomov, saj ga lahko enostavno lepimo tudi na površine zahtevnejših oblik.

Dimenzija posameznih plošč: 50 × 40 cm.

Tehnični podatki

Debelina
10 mm
Dimenzije (mm)
500 x 400
Model
CTK Elastic F10
Pakiranje
1 Kos
Področje uporabe
Streha, Pokrov motorja
Samolepilna
Da
Znamka
CTK