Izolacija STP Black Silver 1,8 mm

Izolacija STP Black Silver 1,8 mm
Izolacija STP Black Silver 1,8 mm
Kontakt:
  • Fleksibilna, vodo in temperaturno odporna izolacija
  • Področja uporabe: vrata, tla, paneli, koloteki, prtljažni prostor, požarna stena
  • Debelina materiala: 1,8 mm
  • Dimenzija izolacijske plošče: 75 cm × 50 cm
  • Cena velja za 1 kos (zadostuje za pokritje  površine velikosti cca. 0,375 m2)
Spletna cena:10,00 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Izolacijski material STP Black Silver

Dobra izolacija je izjemno pomemben faktor pri ustvarjanju čim boljšega zvočnega doživetja v vašem avtomobilu. Dobro izoliran avtomobil pripomore k izjemnemu izboljšanju zvoka ob uporabi enakih komponent in hkrati odstrani nadležne tresljaje pločevine in plastike, ki so pri močnejših sistemih v slabo izoleranih avtomobilih prej pravilo kot izjema. Poznamo več vrst izolacij, ki se ločijo po svoji funkciji in področjih uporabe.

avto izolacija

 

STP (Standartplast) blagovna znamka ima že več kot 20-letno tradicijo izdelave izolacijskih materialov premium kvalitete za uporabo na različnih področjih. Primarno se STP materiali uporabljajo v avtomobilski industirji. Podjetje STP dobavlja materiale za zvočno izolacijo v Volkswagen, Ford Sollers, Nissan, Treves, Faurecia, Magna, Gaz, AutoVaz, UAZ in druge avtomobilske obrate. Imajo tudi ima lastni znanstveni laboratorij z bogatimi izkušnjami v vibroakustičnih raziskavah in razvoju.

Izolacijski material STP je zasnovan na novo razviti samolepilni butyl masi, ki je znana po dobrih karakteristikah odpravljanja vibracij in hrupa. Izolacija je samolepilna, zato za lepljenje ne boste potrebovali kakršnihkoli dodatnih nanosov lepila in prav tako izolacije ni potrebno dodatno segrevati s toplotno pištolo. Material je kompoziten polimer prekrit z aluminijasto folijo, kateri preprečuje nastanek resonanc.

Nanašanje izolacije STP Black Silver

Nanos izolacije STP Black Silver je zaradi izjemne samolepilne podlage enostaven, zaradi svoje fleksibilnosti pa ga lahko enostavno tudi režemo in prilagajamo oblike. Material se odlično obnese v zelo agresivnih okoljih saj je odporen tako na vodo kot velike temperaturne razlike (od -45 do 75 °C). Material za kratek čas zdrži temperature do 190 °C). Optimalen učinek z materialom STP je dosežen, ko je prekrito vsaj 75% površine in ima učinek nanosa klasične bitumenske mase s 3-kratno težo. Uporabljamo ga lahko praktično po celem vozilu oziroma tam, kjer je izolacija najbolj potrebna; strop, vrata, stranski kovinski paneli, koloteki, vratni paneli, požarna stena, plastični paneli in prtljažni prostor. Uporablja se tudi kot plast za dušenje vibracij pri kmetijskih in drugih strojih, kjer je potrebno učinkovito zmanjševanje zvoka in vibracij. Debelina STP materiala je 1,8 mm.

Dimenzija posameznih plošč: 75 × 50 cm.

Več informacij: STP Black Silver

Tehnični podatki

Debelina
1,8 mm
Dimenzije (mm)
750 × 500
Model
STP Black Silver
Pakiranje
1 Kos
Področje uporabe
Vrata, Tla, Koloteki, Prtljažni prostor, Streha, Plastični paneli, Kovinski paneli
Samolepilna
Da
Znamka
STP