Ovalni Avtozvočniki Blaupunkt GTx 693

-5%
Ovalni Avtozvočniki Blaupunkt GTx 693
Kontakt:
  • 3-sistemski ovalni
  • Premer: 15 x 23 cm (6" x 9")
  • 260 W max.
  • Membrana iz brizgane plastike IPP
  • PEI visokotonec in supervisokotonec
  • Priložene zaščitne mrežice

Redna cena:59,00 €
Spletna cena:56,05 €
Preveri zalogo
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Ovalni avtozvočniki Blaupunkt GTx 693

Blaupunkt logo

Blaupunkt GTx 693 so trosistemski ovalni avtozvočniki priznane nemške znamke Blaupunkt, ki je med poznavalci izredno priznana po izredni kakovosti zvoka za sprejemljivo ceno. Avtozvočniki se ponašajo tudi z izjemno kvaliteto izdelave, kakršne smo vajeni pri izdelkih renomirane znamke Blaupunkt. Čeprav predstavljajo avtozvočnike vstopne serije, v njih najdemo materiale višji serij, zaradi katerih predstavljajo optimalno odločitev, če želite enostavno in ugodno nadgradnjo avdio sistema.

Izdelava avtozvočnikov

membrana

Ovalni avtozvočniki Blaupunkt GTx 693 predstavljajo trosistemske ovalne avtozvočnike velikosti 15 x 23 cm (6" x 9"). Ponašajo se z izjemno kvaliteteno in elegantno črno membrano izdelano iz brizgane plastike (IPP Injected PolyPropylen). Membrana je zaradi materiala IPP čvrsta in lahka, kar pomeni, da je zelo odzivna in proizvede izjemno čist in kvaliteten zvok že pri nizki glasnosti, hkrati pa je izjemno odporna, saj ji vlaga in UV žarki ne pridejo do živega. Za visoke tone skrbita kvaliteten PEI visokotonec in supervisokotonec, ki sta nameščena koaksialno in lepo zapolnita visokotonsko območje.

Montaža

Mrežica

Ovalni avtozvočniki Blaupunkt GTx 693 se ponašajo z izredno majhno vgradno globino, kar jim omogoča enostavno vgradnjo praktično kamorkoli v vozilu. Za kar se da enostavno montažo, je kompletu že priloženo vse kar potrebujete: vijaki, kabli in atraktivne zaščitne mrežice. S kar 260 W maksimalne moči so sicer primerni za vezavo direktno na avtoradio, odlično pa se izkažejo tudi ob priklopu na dodatni ojačevalec.

Tehnični podatki

Garancija
12 mesecev
Material membrane nizkotonca
Brizgan polipropilen
Material membrane visokotonca
Mylar
Model
GTx 693
Frekvenčni razpon (Hz)
40 - 22.000 Hz
Ostalo
Ni podatka
Premer visokotonca
Ni podatka
Maksimalna moč (W)
260 W
Nominalna moč (W)
55 W
Občutljivost (dB)
92
Upornost (Ω)
4 Ω
Vgradna globina (mm)
73
Znamka
Blaupunkt
Premer srednjetonca
6 x 9"