Ovalni avtozvočniki Blaupunkt BlueMagic QL 690

-22%
Ovalni avtozvočniki Blaupunkt BlueMagic QL 690
Ovalni avtozvočniki Blaupunkt BlueMagic QL 690
Ovalni avtozvočniki Blaupunkt BlueMagic QL 690
Kontakt:
  • 4-sistemski ovalni
  • Premer: 15 x 23 cm (6" x 9")
  • 300 W max.
  • Membrana iz brizgane plastike IPP
  • Priložene zaščitne mrežice

Redna cena:109,00 €
Spletna cena:84,55 €
Preveri zalogo
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Ovalni avtozvočniki Blaupunkt BlueMagic QL 690

Blaupunkt logo

Blaupunkt BlueMagic QL 690 so ovalni 4-sistemski avtozvočniki priznane nemške znamke Blaupunkt, ki je med poznavalci izredno priznana po izredni kakovosti zvoka za sprejemljivo ceno. Avtozvočniki se ponašajo tudi z izjemno kvaliteto izdelave, kakršne smo vajeni pri izdelkih renomirane znamke Blaupunkt. Čeprav predstavljajo avtozvočnike vstopne serije, v njih najdemo materiale višji serij, zaradi katerih predstavljajo optimalno odločitev, če želite enostavno in ugodno nadgradnjo avdio sistema.

Izdelava avtozvočnikov

membrana

Ovalni avtozvočniki Blaupunkt BlueMagic QL 690 predstavljajo 4-sistemske ovalne zvočnike velikosti 5 x 23 cm (6" x 9"). Ponašajo se z izjemno kvalitetno in atraktivno modro membrano izdelano iz brizgane plastike (IPP Injected PolyPropylen). Membrana je zaradi materiala IPP čvrsta in lahka, kar pomeni, da je zelo odzivna in proizvede izjemno čist in kvaliteten zvok že pri nizki glasnosti, hkrati pa je izjemno odporna, saj ji vlaga in UV žarki ne pridejo do živega. Za srednje in visoke tone skrbita kar dva visokotonca in srednjetonec, ki skupaj ustvarijo izjemno čisto zvočno sliko.

Montaža

Mrežica

Komponentni avtozvočniki Blaupunkt BlueMagic QL 690 so še posebej primerni za montažo na zadnjo polico. Za kar se da enostavno montažo je kompletu že priloženo vse kar potrebujete: vijaki, kabli in atraktivne zaščitne mrežice. Priporočamo jih za vezavo direktno na avtoradio, kot zamenjavo za originalne zvočnike. Zaradi visoke maksimalne moči pa jih lahko priključimo tudi na ojačevalec, kjer pokažejo svojo resnično kvaliteto.

Tehnični podatki

Garancija
12 mesecev
Material membrane nizkotonca
Brizgan polipropilen
Material membrane visokotonca
Ni podatka
Model
BlueMagic QL 690
Frekvenčni razpon (Hz)
30 - 25.000 Hz
Ostalo
Ni podatka
Premer visokotonca
Ni podatka
Maksimalna moč (W)
300 W
Nominalna moč (W)
67 W
Občutljivost (dB)
92 dB
Upornost (Ω)
4 Ω
Vgradna globina (mm)
69
Znamka
Blaupunkt
Premer srednjetonca
6 x 9"