Nizkotonec Machete SPORT M15D2

Nizkotonec Machete SPORT M15D2
Nizkotonec Machete SPORT M15D2
Nizkotonec Machete SPORT M15D2
Kontakt:
  • 38 cm (15") nizkotonec
  • 750 W RMS; 1500 W max.
  • 69 mm glasovna tuljava
  • Ferrit magnet
  • Impedanca: 2+2 Ohm
Spletna cena:219,00 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Alphard Sound Technology

Priznano podjetje Alphard Sound Technology že od leta 1997 ustvarja nove smernice na področju avtoakustike. Od ustanovitve podjetja se njihovi odlični tehnologi osredotočajo na razvoj in uvajanje najsodobnejših tehnologij v proizvodnji avdio izdelkov, ki so tehnološko in oblikovno dovršeni. Širok nabor izdelkov lastnih blagovnih znamk uporabnikom ponuja visoko kakovost avdio opreme v vsakem cenovnem razredu. Podjetje je v Rusiji prevzelo vodilen položaj v oskrbi z avdio sistemi tako med običajnimi uporabniki kot tudi v svetu profesionalcev, kjer pobira številne nagrade z različnih tekmovanj, v različnih kategorijah.

Podjetje Alphard Sound Technology predstavlja blagovno znamko Machete, ki je zasnovana tako, da postane vodilna blagovna znamka, ki bo cenovno ugodna in predstavlja izjemen kompromis med ceno in kvaliteto. Njihovo vodilo je ustvariti izdelke na najvišji ravni, ki bodo zadovoljili glasbene potrebe vsakogar za razumno ceno.

Nizkotonec Machete SPORT M15D2

Nizkotonci SPORT M15D2 so narejeni, da vas navdušijo. V sodelovanju z vodilnimi inženirji iz sveta avtoakustike so pri podjetju Alphard Sound Technology uspeli razviti vrhunske avtozvočnike visoke zmogljivosti in tržišču ponudili visoko kvalitetne predhodnike nizkotoncev legendarne serije M, ki so klasika med začetnimi nizkotonci v svetu avtoakustike. Avtozvočnike SPORT M15D2 odlikuje dolgoletna preverjena kakovost, ki pričara popolno zvočno doživetje vsem poslušalcem. Ker pri podjetju Alphard stremijo k neprestanemu napredku, so serijo Machete SPORT opremili s povsem novo 2,75" glasovno tuljavo in močnim, zmogljivejšim motorjem, ki omogočata 750 W RMS in 1500 W maksimalne moči. 38-centimetrski nizkotonec ima membrano iz papirja, aluminijev okvir pa pomembno zmanjša skupno težo zvočnika.

Tehnični podatki

Garancija
1 leto
Model
Machete SPORT M15D2
Frekvenčni razpon (Hz)
Ni podatka
Ostalo
Ni podatka
Fs (Hz)
32.8
Maksimalna moč (W)
1500 W
Material membrane
Papir
Nominalna moč (W)
750 W
Občutljivost (dB)
88 dB
Premer glasovne tuljave (mm)
69
Qts
0,60
Upornost (Ω)
2 x 2 Ω
VAS (L)
65.93
Velikost
15"
Vgradna globina (mm)
188 mm
xmax. (mm)
14
Znamka
Alphard