Marine radio Pioneer MVH-MS410BT

Marine radio Pioneer MVH-MS410BT
Marine radio Pioneer MVH-MS410BT
Marine radio Pioneer MVH-MS410BT
Kontakt:
 • Odporen na pljuske vode in UV žarke
 • Dodano zaščiten proti koroziji in vplivi v vlažnem in slanem okolju
 • Vgrajen Bluetooth
 • USB vhod na prednji ploščici
 • AUX vhod na prednji ploščici 
 • Podpora za iPod/iPhone in Android pametne telefone
 • Rdeča osvetlitev tipk
 • 2 x RCA predizhod
 • Podpira predvajanje FLAC formata
 • Majhna vgradna globina
 • Brez CD reže
Spletna cena:131,00 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Marine radio Pioneer MVH-MS410BT

Pioneer logo

Pioneer MVH-MS410BT je avtoradio, ki se lahko pohvali z izjemno povezljivostjo, kvalitetnim Bluetooth sistemom ter 4 x 50 W MOSFET ojačevalcem za vrhunsko kakovost zvoka. Oblikovan in izdelan je za montažo v plovila, savne, lahko pa ga vgradite na katerikoli mesto, ki je izpostavljeno vlagi, saj je dodatno zaščiten proti vlagi ter ima UV zaščito. Z opcijskim dokupljivim adapterjem je radio Pioneer MVH-MS410BT možno upravljati tudi preko zunanjega upravljalnika (posebej dobavljiv CD-ME300).

Vgrajena Bluetooth tehnologija

Pioneer MVH-MS410BT se ponaša z vgrajeno Bluetooth tehnologijo svetovno priznanega francoskega proizvajalca Parrot. Vmesnik omogoča prostoročno telefoniranje z glasovnim izbiranjem ali izbiranjem iz imenika preko avtoradia. Preko vgrajenega Blueooth vmesnika lahko brezžično predvajate tudi glasbo, kar iz vašega telefona.

 

Izjemna povezljivost

Za popolno povezljivost Pioneer MVH-MS410BT se na prednji ploščici nahaja USB vhod, na katerega lahko priklopiš svoj Android telefon ter ga nadzoruješ preko komand na avtoradiu. Spredaj se nahaja še AUX vhod, preko katerega lahko priključite vse ostale prenosne naprave od telefona, navigacije do vseh vrst MP3 predvajalnikov. Avtoradio ima podporo za iPod/iPhone in Android pametne telefone. Posebnost radia je tudi upravljanje preko aplikacije "Pioneer Smart Sync" s katero lahko na vašem telefonu spreminjate radisjke postaje, ali pa predvajanim posnetkom nastavljate zvok in še mnogo več.

 

Avtoradio ima tudi 2x RCA predizhod za priklop dodatnega ojačevalca ter vgrajen High-pass in Low-pass filter. Avtoradio Pioneer MVH-MS410BT predvaja poleg MP3, WMA in WAV formatov tudi FLAC.

 

Pioneerjeva vrhunska kvaliteta zvoka

ASR grafika

Vgrajeni MOSFET 4 x 50 W ojačevalec v Pioneer MVH-MS410BT poskrbi za zadostno količino moči, medtem ko lahko s pomočjo 13-steznega izenačevalnika sam še dodatno prilagajaš zvok. Za dobro poznano vrhunsko kvaliteto zvoka Pioneer enot ima avtoradio vgrajeno tehnologijo ASR (Advanced Sound Retriever), ki poskrbi, da se vrnejo vsi detajli zvoka, ki so bili izgubljeni zaradi stiskanja v format MP3. ARS izboljša kvaliteto kompresiranih datotek z obnavlanjem visokih frekvenc, ki jih je kompresija odrezala in jih vrne na prvotno raven.  

Montažni material

Za vgradnjo avtoradia v vozila/plovila so v večini primerov potrebni še razni okvirji, konektorji, antenski adapterji in adapterji za volanske komande. Vse lahko najdete v naši rubriki Montažni material.

 

Tehnični podatki

Aux
Da
Bluethooth
Da
Navigacija
Ne
Tip
MP3, USB, iPod/iPhone/Android
Velikost radia
1DIN
Barva
Črna
Barva osvetlitve
Rdeča
Barva zaslona
Ni podatka
FM/AM postaje
24
Garancija
1 leto
ipod/iphone
Da
Izhodi
2 x RCA predizhod (2V)
Izhodna moč (W)
4 x 50 W MOSFET
Model
MVH-MS410BT
Možnost obvolanskih kontrol
Da - ob nakupu modula
Podprti formati
MP3, WMA, WAV avdio datoteke na USB, FLAC
Radio sprejemnik
AM, FM, RDS EON
Tip zaslona
1-vrstični LCD, 13 znakov
USB
Da
Varnost
Snemljiva ploščica
Drugi vhodi
/