Izolacija CTK Standard Pro 3 mm

Izolacija CTK Standard Pro 3 mm
Izolacija CTK Standard Pro 3 mm
Izolacija CTK Standard Pro 3 mm
Kontakt:
  • Fleksibilna, vodo in temperaturno odporna izolacija
  • Področja uporabe: vrata, tla, paneli, koloteki, prtljažni prostor
  • Debelina materiala: 3 mm
  • Specifična teža pa je cca. 4,6 kg/m2
  • Faktor mehanskega utišanja: 0,41
  • Dimenzija izolacijske plošče: 37 × 50 cm
  • Cena velja za 1 kos (zadostuje za pokritje
    površine velikosti cca. 0,185 m2)
Spletna cena:8,00 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Izolacijski material CTK Standard Pro

Dobra izolacija je izjemno pomemben faktor pri ustvarjanju čim boljšega zvočnega doživetja v vašem avtomobilu. Dobro izoliran avtomobil pripomore k izjemnemu izboljšanju zvoka ob uporabi enakih komponent in hkrati odstrani nadležne tresljaje pločevine in plastike, ki so pri močnejših sistemih v slabo izoleranih avtomobilih prej pravilo kot izjema. Poznamo več vrst izolacij, ki se ločijo po svoji funkciji in področjih uporabe.

avto izolacija

Izolacijski material CTK je zasnovan na novo razviti samolepilni butyl masi, ki je znana po dobrih karakteristikah odpravljanja vibracij in hrupa. Izolacija je samolepilna, zato za lepljenje ne boste potrebovali kakršnihkoli dodatnih nanosov lepila in prav tako izolacije ni potrebno dodatno segrevati s toplotno pištolo. Material je kompoziten polimer prekrit s črno aluminijasto folijo, kateri preprečuje nastanek resonanc.

Nanašanje izolacije CTK

Nanos izolacije CTK je zaradi izjemne samolepilne podlage enostaven, zaradi svoje fleksibilnosti pa ga lahko enostavno tudi režemo in prilagajamo oblike. Material se odlično obnese v zelo agresivnih okoljih saj je odporen tako na vodo kot velike temperaturne razlike. Optimalen učinek z materialom CTK je dosežen, ko je prekrito vsaj 75% površine in ima učinek nanosa klasične bitumenske mase s 3-kratno težo. Uporabljamo ga lahko praktično po celem vozilu oziroma tam, kjer je izolacija najbolj potrebna; vrata, pokrov motorja, tla, stranski kovinski paneli, koloteki, vratni paneli, plastični paneli in prtljažni prostor. Debelina CTK materiala je 3 mm, teža materiala je 4,6 kg/m2.

Dimenzija posameznih plošč: 37 × 50 cm.

Tehnični podatki

Debelina
3 mm
Dimenzije (mm)
370 × 500
Model
CTK Standard Pro 3 mm
Pakiranje
1 Kos
Področje uporabe
Vrata, Tla, Koloteki, Prtljažni prostor, Streha, Plastični paneli, Kovinski paneli
Samolepilna
Da
Znamka
CTK