Avtozvočniki Audison VOCE AV X6.5

Avtozvočniki Audison VOCE AV X6.5
Avtozvočniki Audison VOCE AV X6.5
Avtozvočniki Audison VOCE AV X6.5
Kontakt:
  • 2-sistemski koaksialni zvočniki
  • Nizkotonec: 165 mm 
  • Visokotonec: 25 mm 
  • Moč: 100 W RMS, 200 W max.
  • Impedanca: 4 Ohm
  • Frekvenčni razpon: 50–22.000 Hz
  • CCAW glasovna tuljava
  • Priložene kretnice
  • Cena velja za par
Spletna cena:225,00 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Avtozvočniki Audison AV X6.5

audison_logo

Audison je ena izmed blagovnih znamk v avtoakustiki zelo priznanega italijanskega podjetja Elettromedia s.r.l.. Audison že več kot 30 let velja za sinonim kvalitete in inovativnosti na področju avtoakustike. Njihovi produkti so osvojili že številne nagrade za kakovost zvoka in inovacije (nagrade EISA in CES), saj vso pozornost usmerjajo v visoke standarde za vsako proizvodno fazo, najnaprednejša orodja za testiranje in najstrožji postopek nadzora kakovosti.

 

Koaksialni 16-centimeterski zvočniki AV K6P predstavljajo VOCE linijo avtozvočnikov znamke Audison in lahko proizvedejo 100 W RMS oziroma 200 W max. moči. Ta odličen komplet zvočnikov je zasnovan za neposredno zamenjavo originalnih (OEM) zvočnikov.

 

REN® neodimski magnet visokotonca v kombinaciji z izjemno lahko 1” CCAW (Copper-clad aluminium wire) glasovno tuljavo zagotavlja izjemen dinamični odziv in čist zvok. Kupola visokotonca je narejena Tetolon® materiala, ki je kombinacija svile in papirja in skrbi za odlično reprodukcijo visokih tonov.

  

 

Tudi nizkotonski zvočnik je zasnovan in prilagojen za montažo na OEM mesta v vozilu. Membrana zvočnika je narejena iz obedelanega papirja iz stisnjenih bombažnih vlaken, ki predstavlja nov material na tem področju in zagotavlja naraven in linearen zvok. Trojna valovita obroba nizkotonskega zvočnika pomaga ohranjati linearnost zvoka pri največjih odklonih membrane. Košara zvočnika je, s pomočjo simulacij, preoblikovana za zniževanje upora zračnih tokov, obenem pa ohranja kompaktno velikost za lažjo vgradnjo. Izjemno lahka CCAW (Copper-clad aluminium wire) glasovna tuljava zagotavlja čist zvok.  

 

 

Kompletu Audison zvočnikov AV K6P so priložene tudi kretnice z nastavljivim nivojem (strmina reza 12 dB / Okt.) za naravno reprodukcijo visokih frekvenc in natančno definirane nizke frekvence.

 

 

Tehnični podatki

Garancija
1 leto
Material membrane nizkotonca
Z bombažnimi vlakni obdelan papir
Material membrane visokotonca
Ni podatka
Model
AV X6.5
Frekvenčni razpon (Hz)
50–22.000 Hz
Ostalo
Ni podatka
Premer visokotonca
25 mm
Maksimalna moč (W)
200 W
Nominalna moč (W)
100 W
Občutljivost (dB)
91
Upornost (Ω)
4 Ω
Vgradna globina (mm)
69
Znamka
Audison
Premer srednjetonca
16 cm