Avtoradio Pioneer MVH-330DAB

-15%
Avtoradio Pioneer MVH-330DAB
Avtoradio Pioneer MVH-330DAB
Avtoradio Pioneer MVH-330DAB
Kontakt:
  • Vgrajen DAB/DAB+ sprejemnik
  • Vgrajen Bluetooth
  • USB vhod na prednji ploščici
  • AUX vhod na prednji ploščici
  • Tehnologija za izboljšavo zvoka ASR
  • Rdeča osvetlitev tipk, bela osvetlitev zaslona
  • 1 x RCA predizhod
  • Podpira predvajanje FLAC formata
  • Majhna vgradna globina
  • Brez CD reže
Redna cena:129,99 €
Spletna cena:109,99 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Avtoradio Pioneer MVH-330DAB

Pioneer logo

Pioneer MVH-330DAB je avtoradio, ki se lahko pohvali z izjemno povezljivostjo, kvalitetnim Bluetooth sistemom ter 4 x 50 W MOSFET ojačevalcem za vrhunsko kakovost zvoka.

 

Vgrajen DAB/DAB+ sprejemnik

DAB+ sprejem

Avtoradio ima že vgrajen DAB/DAB+ sprejemnik, kateri sprejema digitalni signal in predvaja vaše priljubljene radijske postaje v kristalno čistem zvoku brez motenj in šumov. Za popolno delovanje DAB+ sistema je potrebno dokupiti še DAB+ anteno.

 

Vgrajena Bluetooth tehnologija

Pioneer MVH-S330DAB se ponaša z vgrajeno Bluetooth tehnologijo svetovno priznanega francoskega proizvajalca Parrot. Vmesnik omogoča prostoročno telefoniranje z glasovnim izbiranjem ali izbiranjem iz imenika preko avtoradia. Preko vgrajenega Blueooth vmesnika lahko brezžično predvajate tudi glasbo, kar iz vašega telefona.

 

Izjemna povezljivost

Za popolno povezljivost Pioneer MVH-330DAB se na prednji ploščici nahaja USB vhod, na katerega lahko priklopiš svoj Android telefon ter ga nadzoruješ preko komand na avtoradiu. Avtoradio zaobide vgrajeni pretvornik glasbe in uporablja svoj vgrajeni DAC pretvornik za kar najbolj čisto kvaliteto predvajane glasbe. Spredaj se nahaja še AUX vhod, preko katerega lahko priključite vse ostale prenosne naprave od telefona, navigacije do vseh vrst MP3 predvajalnikov. Preko zunanjega mikrofona sprejemnika in zvočnikov lahko vaš iPhone v celoti upravljate z glasovnimi ukazi.

 

Avtoradio ima tudi 2x RCA predizhod za priklop dodatnega ojačevalca ter vgrajen High-pass in Low-pass filter. Avtoradio Pioneer MVH-S310BT predvaja poleg MP3, WMA in WAV formatov tudi FLAC.

 

Pioneerjeva vrhunska kvaliteta zvoka

ASR grafika

Vgrajeni MOSFET 4 x 50 W ojačevalec v Pioneer MVH-330DAB poskrbi za zadostno količino moči, medtem ko lahko s pomočjo 13-steznega izenačevalnika sam še dodatno prilagajaš zvok. Za dobro poznano vrhunsko kvaliteto zvoka Pioneer enot ima avtoradio vgrajeno tehnologijo ASR (Advanced Sound Retriever), ki poskrbi, da se vrnejo vsi detajli zvoka, ki so bili izgubljeni zaradi stiskanja v format MP3. ARS izboljša kvaliteto kompresiranih datotek z obnavlanjem visokih frekvenc, ki jih je kompresija odrezala in jih vrne na prvotno raven.  

Montažni material

Za vgradnjo avtoradia v novejša vozila so v večini primerov potrebni še razni okvirji, konektorji, antenski adapterji in adapterji za volanske komande. Vse lahko najdete v naši rubriki Montažni material.

 

Tehnični podatki

Aux
Da
Bluethooth
Da
Navigacija
Ne
Tip
MP3, USB, iPod/iPhone/Android, DAB / DAB+
Velikost radia
1DIN
Barva
Črna
Barva osvetlitve
Rdeča
Barva zaslona
Bela
FM/AM postaje
24
Garancija
1 leto
ipod/iphone
Da
Izhodi
1 x RCA predizhod
Izhodna moč (W)
4 x 50 W MOSFET
Model
MVH-330DAB
Možnost obvolanskih kontrol
Da - ob nakupu modula
Podprti formati
MP3, WMA, WAV avdio datoteke na USB, FLAC
Radio sprejemnik
AM, FM, RDS EON
Tip zaslona
1-vrstični LCD
USB
Da
Varnost
Snemljiva ploščica
Drugi vhodi
/