Avtoradio Pioneer DMH-A240BT

Avtoradio Pioneer DMH-A240BT
Avtoradio Pioneer DMH-A240BT
Avtoradio Pioneer DMH-A240BT
Avtoradio Pioneer DMH-A240BT
Avtoradio Pioneer DMH-A240BT
Avtoradio Pioneer DMH-A240BT
Kontakt:
  • 6.2" (15,7 cm) LCD zaslon, občutljiv na dotik
  • Možnost obvolanskih kontrol
  • USB vhod na prednji strani
  • AUX vhod na zadnji strani
  • Kompatibilen z Apple in Android napravami
  • Vgrajen Bluetooth
  • 3 x RCA predizhod
  • Aplikacija WebLink
  • Majhna vgradna globina
  • Brez CD reže
Spletna cena:179,99 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Multimedijska enota Pioneer DMH-A240BT

Pioneer logo

Multimedijska zabava v avtomobilu!
Uživajte v vaši omiljeni vsebini na velikem 6.2 inčnem (15,75 cm) velikem zaslonu prav na vaši armaturni plošči. Glasba, slike in video na dotiku prstov. DMH-A240BT je prava multimedijska naprava saj vsebino, ki vam je na voljo, lahko predvajate preko vaših USB naprav in na zadnjih Android mobilnih napravah.
Imate Bluetooth podprto napravo in želite predvajati glasbo, ki jo imate pri sebi? Preko naprav ali mobilnih naprav lahko predvajate tudi glasbo in napravo DMH-A240BT uporabite tudi kot napravo za opravljanje klicev.

Izjemna povezljivost

Za popolno povezljivost Pioneer DMH-A240BT se na prednji strani nahaja USB vhod, na katerega lahko priklopite svoj mobilni telefon ter ga nadzorujete preko komand na avtoradiu. Zadaj se nahaja še AUX vhod, preko katerega lahko priključite vse ostale prenosne naprave od telefonanavigacije do vseh vrst Mp3 predvajalnikov. Svojo najljubšo glasbo lahko predvajate tudi iz novejših Android telefonov.
 

 

Vgrajena bluetooth tehnologija

Pioneer DMH-A240BT se ponaša z vgrajeno Bluetooth tehnologijo. Vmesnik omogoča prostoročno telefoniranje z glasovnim izbiranjem ali izbiranjem iz imenika preko avtoradia, po telefonskem imeniku lahko enostavno brskate, sistem pa opozarja tudi na prejeta sporočila SMS. Preko vgrajenega Bluetooth vmesnika lahko brezžično predvajate tudi glasbo kar iz vašega telefona, hkrati pa pa ga uporabljate kot napravo za opravljanje klicev.

 

Aplikacija WebLink

Predvajajte svoje najljubše glasbene, video in ostale vsebine z uporabo nove aplikacije WebLink preko všega pametnega telefona ali tablice.

 

Pioneerjeva vrhunska kvaliteta zvoka

Vgrajeni MOSFET 4x50 W ojačevalec v Pioneer DMH-A240BT poskrbi za zadostno količino moči, medtem ko sam lahko s pomočjo 13-steznega izenačevalnika še dodatno prilagajaš zvok. Avtoradio ima tudi 3 RCA predizhode za priklop dodatnih ojačevalcev in nizkotonca ter vgrajen High-pass in Low-pass filter.


Možnost obvolanskih kontrol

Obvolanske kontrole

Pioneer DMH-A240BT ponuja možnost, da z ustreznim vmesnikom omogočite povezavo z obvolanskimi kontrolami vašega vozila in tako popolno kontrolo nad avtoradijem, ne da bi morali spustiti volan. Oglejte si popolno ponudbo konektorjev za obvolanske komande.

 

 

Montažni material

Za vgradnjo avtoradia v novejša vozila so v večini primerov potrebni še razni okvirji, konektorji, antenski adapterji in adapterji za volanske komande. Vse lahko najdete v naši rubriki Montažni material.

Tehnični podatki

Aux
Da
Bluethooth
Da
Navigacija
Ne
Tip
MP3, USB, iPod/iPhone/Android
Velikost radia
2DIN
Barva
Črna
Barva osvetlitve
Bela
Barva zaslona
Barvni
FM/AM postaje
24 prednastavljenih
Garancija
1 leto
ipod/iphone
Da
Izhodi
3 x RCA predizhod
Izhodna moč (W)
4 x 50 W MOSFET
Model
DMH-A240BT
Možnost obvolanskih kontrol
Da - ob nakupu modula
Podprti formati
MP3, WMA, AAC, WAV, FLAC, H.264, MKV, FLV, MPEG4, MPEG2 (PS),WMV/MOV/DivX/XviD, TS, JPEG, BMP
Radio sprejemnik
AM/FM
Tip zaslona
6.2" (15.7 cm) LCD zaslon, občutljiv na dotik
USB
Da
Varnost
Ni podatka
Drugi vhodi
1x video vhod