Avtoradio Kenwood DPX-7100DAB

Avtoradio Kenwood DPX-7100DAB
Avtoradio Kenwood DPX-7100DAB
Kontakt:
  • Vgrajena Bluetooth prostoročna telefonija 
  • Vgrajen DAB/DAB+ sprejemnik
  • USB vhod spredaj
  • AUX vhod spredaj
  • Kontrola za iPod in iPhone
  • 3x RCA predizhod
  • CD reža
  • Večbarvni zaslon in osvetlitev tipk
  • Možnost obvolanskih kontrol
  • Priložena DAB antena!
Spletna cena:199,00 €
Preveri zalogo
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Avtoradio Kenwood DPX-7100DAB

KENWOOD je eden izmed vodilnih razvijalecev in proizvajalecev potrošniške elektronike in komunikacijske opreme. Avtoradio Kenwood DPX-7100DAB je predstavlja popolno kombinacijo za vseh ključnih funkcij za uživanje ob predvajanju vaše najljubše glasbe preko radia, telefona ali usb ključka.
 

Povezljivost in zvokovne možnosti

S povezavo svojega pametnega telefona preko USB ali AUX-In vhoda ali brezžične Bluetooth povezave boste lahko s pomočjo aplikacij svojo najljubšo glasbo preko telefona. Vgrajena Bluetooth tehnologija omogoča prostoročno telefoniranje in povezavo dveh telefonov hkrati. Podpira povezavo iPhone in Android telefonov.

 

Vgrajen DAB/DAB+ sprejemnik

DAB+ sprejem

Avtoradio ima že vgrajen DAB/DAB+ sprejemnik, ki sprejema digitalni signal in predvaja vaše priljubljene radijske postaje v kristalno čistem zvoku brez motenj in šumov. DAB antena je že priložena!

 

 

Za popolno povezljivost Kenwood DPX-7100DAB se na sprednji strani nahaja USB vhod, na katerega lahko priklopite svoj iPhone ali iPod ter ga nadzorujete preko komand na avtoradiu. Spredaj se nahaja še AUX vhod, preko katerega lahko priključite vse ostale prenosne naprave od telefona do vseh vrst Mp3 predvajalnikov. Seveda avtoradio podpira tudi predvajanje glasbe iz CD-jev, tudi v MP3, WMA in FLAC formatu. 

 

Za priklop dodatnih ojačevalcev in nizkotonca so na voljo trije RCA 4V predizhodi. Vgrajeni MOSFET 4 x 50 W ojačevalec poskrbi za zadostno količino moči, medtem, ko lahko sami s pomočjo 13-stopenjskega izenačevalnika še dodatno prilagajate zvok. 

 

Možnost obvolanskih kontrol

Obvolanske kontrole

Multimedijska enota Kenwood DPX-7100DAB ponuja možnost, da z ustreznim vmesnikom omogočite povezavo z obvolanskimi kontrolami vašega vozila in tako popolno kontrolo nad avtoradijem, ne da bi morali spustiti volan. Oglejte si popolno ponudbo konektorjev za obvolanske komande

 

Montažni material

Za vgradnjo avtoradia v novejša vozila so v večini primerov potrebni še razni okvirji, konektorji, antenski adapterji in adapterji za volanske komande. Vse lahko najdete v naši rubriki Montažni material.

Tehnični podatki

Aux
Da
Bluethooth
Da
Navigacija
Ne
Tip
MP3, USB, iPod/iPhone/Android, DAB / DAB+
Velikost radia
2DIN
Barva
Črna
Barva osvetlitve
Večbarvna RGB LED
Barva zaslona
Večbarvna RGB LED
FM/AM postaje
24 prednastavljenih (18FM / 6AM)
Garancija
1 leto
ipod/iphone
Da
Izhodi
3 x RCA (4.0V) predizhodi
Izhodna moč (W)
4 x 50 W MOSFET
Model
DPX-7100DAB
Možnost obvolanskih kontrol
Da - ob nakupu modula
Podprti formati
MP3, WMA, WAV, AAC in FLAC
Radio sprejemnik
AM, FM
Tip zaslona
Segmentni (1,5 - vrstični)
USB
Da
Varnost
Ni podatka
Drugi vhodi
Ni podatka