Avtoradio Caliber RMD 213

-6%
Avtoradio Caliber RMD 213
Avtoradio Caliber RMD 213
Avtoradio Caliber RMD 213
Avtoradio Caliber RMD 213
Kontakt:
  • SD reža za ploščico
  • USB priklop na sprednji strani
  • Podpora: MP3
  • Vrhunski sprejemnik FM/RDS
  • RCA izhod
  • Vgrajeni 25 W zvočniki
Redna cena:105,00 €
Spletna cena:99,00 €
Preveri zalogo
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Avtoradio Caliber RMD 213 z vgrajenimi zvočniki

Pioneer logo

Avtoradio Caliber RMD 213 je proizvod priznanega Nizozemskega podjetja Caliber in se lahko pohvali z izjemno povezljivostjo, močnim 4x75 W ojačevalcem ter odličnim retro izgledom, ki ponuja moderno tehnologijo v starinski preobleki zaradi katere je Caliber RMD 213 odličen avtoradio namenjen montaži v starodobna vozila. Posebnost tega FM radia so vgrajeni 25 W zvočniki, zaradi česar je idealen za uporabo v vozilih ali delovnih strojih, kjer ni prostora za zunanje zvočnike - kljub temu, da ima tudi izhod za zunanje zvočnike.

Izjemna povezljivost

Za popolno povezljivost avtoradia Caliber RMD 213 se na prednji ploščici nahaja USB vhod, na katerega lahko priklopite svoj USB ključek ter ga nadzorujete preko komand na avtoradiu. Spredaj se nahaja še AUX vhod, preko katerega lahko priključite vse ostale prenosne naprave od telefona do vseh vrst Mp3 predvajalnikov. Za popolno povezljivost pa skrbi še reža za SD spominske kartice, ki je skrita pod prednjo ploščico. Predvaja MP3 datoteke z ID3 TAG-om, kar pomeni da izpisuje predvajane pesmi na ekranu avtoradia. Za najbolj zahtevne Avtoradio Caliber RMD 213 ponuja še RCA predizhod za priklop dodatnih ojačevalcev in standardni ISO konektor za enostavno povezavo.

 

Montažni material

Za vgradnjo avtoradia v novejša vozila so v večini primerov potrebni še razni okvirji, konektorji, antenski adapterji in adapterji za volanske komande. Vse lahko najdete v naši rubriki Montažni material.

Tehnični podatki

Aux
Da
Bluethooth
Ne
Navigacija
Ne
Tip
MP3
Velikost radia
1DIN
Barva
Črna
Barva osvetlitve
Bela
Barva zaslona
Črna
FM/AM postaje
18 FM
Garancija
1 leto
ipod/iphone
Ne
Izhodi
RCA predizhod
Izhodna moč (W)
4 x 75 W
Model
RMD 213
Možnost obvolanskih kontrol
Ne
Podprti formati
MP3
Radio sprejemnik
RDS EON, FM/AM
Tip zaslona
LCD
USB
Da
Varnost
Ni podatka
Drugi vhodi
SD